Afdelingen

Muzikaal aanbod Euphonia

Muziekvereniging Euphonia Eibergen heeft verschillende afdelingen: van muziek tot dans!

De Muziekfabriek

Leerlingen die een jaar les hebben oefenen in de Muziekfabriek vast het samenspelen. Naast dat het leerzaam is, is het natuurlijk ook hartstikke leuk om te doen!
Klik hier.

Harmonieorkest

Het harmonieorkest is het vervolg van de Muziekfabriek. Musiceren en gezelligheid zijn belangrijke kenmerken van het harmonieorkest van Euphonia.
Klik hier.

Drumfanfare

De drumfanfare is voortgekomen uit het jachthoornkorps en biedt, zoals de naam al zegt, onze leden de mogelijkheid om zowel als tamboers of blazers hier mee te spelen.
Klik hier.

Minirettes

De minirettes zijn de jongste dansers van de vereniging! In september 1974 ging men van start met de minirettes, Samen lekker dansen en shows in studeren.
Klik hier.

Twirlgroep

Nadat de leden de minirettes zijn ontgroeid stromen ze door naar de Twirlgroep Euphonia.
De majorettes van Euphonia bestaan sinds het najaar 1971, tegenwoordig is majorette meer dan het lopen op straat, we noemen het nu ook twirlen. Twirlen is een sport waarbij bewegingen worden gemaakt met een baton. Het is een combinatie van turnen, ballet en dans. Ook dansen wij met diverse attributen zoals: pompoms, linten, vlaggen enz. Het is een gezellige groep en wij trainen van 19.15 tot 20.45 uur op vrijdag, in ’t Spieker of sporthal.

Lijkt het je leuk, kom een keer kijken!

Een hechte groep dames die naast dansen ook van gezelligheid houden!
Klik hier.

Jeugdpercussiegroep

De jongere percussionisten van Euphonia spelen binnen alle onderdelen:
Van de Muziekfabriek tot het orkest tot de drumfanfare. Maar deze super enthousiaste jeugdige leden spelen daarnaast ook in de jeugdpercussiegroep!
Klik hier.

Percussiegroep Full Power

Full Power, zo noemen de mannen van de pecussiegroep zich. En of ze Full Power gaan! Naast de medewerking aan concerten geeft Full Power ook eigen optredens: Zowel regionaal als internationaal!
Klik hier.