Oliebollen bestellen

Ook dit jaar kunt u weer heerlijke oliebollen of appelflappen bestellen.
Lever de ingevulde bon (zie Achterhoeknieuws 15 december) in vóór 28 december in bij Peter Floors aan de Huenderstraat 44 Eibergen. E-mailen of bellen kan ook, zie bon.

We wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!

PLUS actie: Spaar je club gezond

Afgelopen twee maanden heeft de actie Spaar je club gezond van PLUS Koenders gelopen. Er zijn zoveel boodschappen gedaan door leden, ondersteuners en andere mensen die Euphonia een warm hart toedragen dat we het astronomisch bedrag van € 1580,00 hebben verdiend. Dit is echt een groot bedrag. Iedereen wordt enorm bedankt!

In het allereerste begin was alles nog mogelijk. Maar na een week werd duidelijk dat het een harde strijd zou worden. Er werd stuivertje verwisseld tussen FC Eibergen en Euphonia. Na een aantal weken racete de Zonnebloem met een supersprint naar voren en kwam heel dichtbij. De laatste drie dagen zijn de spannendste geweest. Welke vereniging kon er nog veel punten uit de hoge hoed toveren. Gelukkig voor ons waren wij dat zelf!

Spaar je Club gezond 2021 Plus Koenders Eibergen

RaboClubSupport

In oktober jl. heeft de Rabobank haar jaarlijkse actie ten gunste van verenigingen en stichtingen gehouden. Gedurende ruim twee weken mochten leden van de Rabobank hun stem geven aan 3 verenigingen/stichtingen.

Dankzij een trouwe aanhang heeft Euphonia aan deze actie € 547,01 verdiend. Stichting Euphonia, de belangencommissie, heeft met deze actie € 242,00 verdiend.
Beide bedragen zijn aanzienlijk en iedereen die heeft gestemd wordt hiervoor hartelijk bedankt!!

Dankjewel Concert

Op 6 november geeft harmonieorkest Euphonia een Dankjewel concert in de Oude Mattheüs. Tijdens de Corona periode heeft het orkest gebruik mogen maken van de kerkruimte om te repeteren met als belofte een concert te organiseren zodra dit weer mogelijk was. Zo ver is het nu!
Aanvang 20.00 uur, toegang is vrij, de vrije gift bij de uitgang is t.b.v. de kerk.

Bericht van Sinterklaas

Dit jaar beheren de dames van de Sinterklaascommissie van Euphonia zoals vanouds de agenda van de Sint en zijn Pieten.

Om een huisbezoek of bedrijfsbezoek te plannen kunt u contact opnemen met het volgend e-mailadres : info@sintenpiet-thuis.nl

De dames van de Sinterklaascommissie zullen dan contact met u opnemen.

Zij hebben er zin in, wij hopen U ook.

Raboclubsupport

De Rabobank start binnenkort weer met de jaarlijkse RaboClubSupport actie. En wij doen mee!

Ieder lid van de Rabobank ontvangt een code waarmee stemmen uitgebracht kunnen worden op een stichting of vereniging. De Rabobank heeft een bedrag van euro 275.000,- beschikbaar gesteld en dit bedrag wordt naar rato verdeeld onder deelnemende verenigingen/stichtingen. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag dat toegekend wordt!

Ben je nog geen lid en heb je wel een Rabobankrekening, word dan snel lid via deze link.  https://rabobank.nl/leden

De belangencommissie en muziekvereniging voeren samen campagne.

De stemperiode start op 4 oktober en duurt tot 25 oktober.

De uitreiking vindt plaats in de periode van 1 tot 14 november.

We rekenen op jullie!

Geert van den Berg Stichting Euphonia Eibergen/ Belangencommissie en
Madelon van Gessel Penningmeester Euphonia Eibergen

Huldiging Gertjan Lenderink

In juni zijn een aantal jubilarissen gehuldigd middels een huisbezoek, hierover is eerder al een bericht geweest. In het hele rijtje van toen ontbrak nog de dirigent van het harmonieorkest. Gertjan Lenderink is inmiddels al 25 jaar lid bij Euphonia, begonnen als leerling op euphonium en trombone. Zijn passie voor muziek stak hij niet onder stoelen en banken en ging naar het conservatorium nadat hij eerder al een andere studie had afgerond. Hij kreeg bij aanvang van de allereerste repetitie van het seizoen, 23 augustus j.l, de zilveren speld uitgereikt van voorzitter Willem Brons. Jenny Lenderink heeft de onderscheiding bij Gertjan opgespeld.

Sponsorpunten sparen bij Plus

We gaan weer sparen via een actie bij de PLUS. Bij de vorige succesvolle spaaractie clubfund hebben we met zijn allen ruim 600 euro bij elkaar gespaard! Dat mooie bedrag gaan we overtreffen toch?!
Op 5 september is de spaaractie bij Supermarkt Plus Koenders gestart, de actie loopt tot 13 november 2021. Onze vereniging doet hier aan mee. Bij elke 10 euro aan boodschappen (en actieproducten) ontvang je sponsorpunten. Kras de unieke code open en scan de QR code met de mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten en activeer de code voor Euphonia.

Kijk op PLUS voor de huidige stand.

Wil je Clubsponsor van de week worden? Maak elke week kans op PLUS cadeaukaart t.w.v. 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt!

Wat kun je doen? Maak deze actie bekend bij zoveel mogelijk mensen, bij je familie, vrienden, kennissen en buren en spoor ze aan om de punten aan Euphonia  te geven.

Huldiging jubilarissen

Dinsdagavond 1 juni zijn onze jubilarissen van 2020 en 2021 gehuldigd door middel van een verrassingsbezoek. Gewapend met oorkondes, speldjes, bloemen, confetti en een hapje/drankje is het bestuur op pad gegaan. Zij hebben de leden verrast met een bezoek en serenade aan de deur. Muzikale omlijsting werd verzorgd door het trompettisten Cor Fukkink en Kjell Vogel.
Jubilarissen hebben een oorkonde en speldje gekregen van de muziekbond KNMO.
Femke Hoog Antink, 10 jaar
Esli Vogel-Bredewold, 25 jaar
Dianne Lenderink-Tijkken, 25 jaar
Madelon van Gessel, 40 jaar
Berry Kransen, 40 jaar en benoemd tot erelid van Euphonia
Jan Krooshof, 40 jaar en benoemd tot erelid van Euphonia
Ria Elkink, 50 jaar.
Ook Gertjan Lenderink is jubilaris, 25 jaar, hij zal op een later moment worden gehuldigd.

Berry Kransen
Dianne Tijkken
Esli Vogel
Femke Hoog Antink
Jan Krooshof
Ria Elkink
Madelon van Gessel
Ons trompetterkorps Cor en Kjell