Voorjaarsconcert Free Fantasy 9 maart 2024

EIBERGEN – Zaterdag 9 maart 2024 presenteert Muziekvereniging Euphonia met een zeer gevarieerd voorjaarsconcert in de Pickerhal, aanvang 19.30 uur. Voor het eerst dit jaar een doorlopend concert zonder pauze, toegang gratis.
Euphonia is een bloeiende vereniging met 7 onderdelen. Zij zullen allen voor het voetlicht treden.

Nederlandstalig
Het G-orkest gaat de avond openen met een aantal Nederlandstalige nummers. Deze enthousiaste muzikanten laten zien dat muziek verbindt en veel plezier geeft. Het Harmonie orkest o.l.v. Gertjan Lenderink zal daarna het stokje overnemen met de openingsfanfare. Verder in het programma gaan we meer van hun horen met diverse mooie muziekstukken.
De muziekfabriek zal hun optreden samenvoegen met Kidstwirl.

Debuut
Er wordt deze avond een debuut gemaakt door de jeugdpercussiegroep, zij laten zien en horen dat ze al heel wat in hun mars hebben. De drumfanfare heeft als vanouds weer 2 mooie stukken show ingestudeerd die ze gaan presenteren, luister en beleef! Zij worden hierin begeleid door Rutger Harbers en Hannie ter Maat als tamboer-maitre. Full-Power zorgt zoals ieder jaar voor een groot spektakel en verrassende elementen, dit wordt genieten!
Alle voorgaande onderdelen staan onder de deskundige leiding van André Floors.
Tussendoor zullen er verschillende optredens plaats vinden van de Twirlgroep met verschillende effecten. Luister naar mooie klanken, geniet van dans, krijg energie, laat je verbeelding de hele avond spreken!

Geplaatst in Nieuws.