euphonia, muziek, najaarsconcert, griezelen, halloween,

Concert in thema Halloween, durft u het aan?

Inmiddels kunnen we terugkijken op een geslaagd Halloweenconcert. Klik hier voor het fotoalbum.

24 oktober a.s. zal het harmonieorkest van Euphonia uit haar najaarsconcert geven in het Spieker in Eibergen.
De orkestcommissie heeft in samenspraak met de leden van het harmonieorkest en gezien de tijd van het jaar, gekozen voor het spannende thema Halloween.
Vanaf het moment dat de bezoekers het Spieker betreden deze avond, wanen deze zich direct in de sferen die passend zijn rondom Halloween. Van afgehakte vingers tot lichtgevende pompoenen: Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een (ont)spannend muzikaal avondje griezelen!
De toegangsprijs bedraagt € 7,50 per persoon, waarbij de bezoeker niet alleen getrakteerd wordt op mooie muziek, maar ook diverse angstaanjagend lekkere hapjes getrakteerd krijgt. Een consumptie is ook bij deze prijs inbegrepen. In stijl gekleed komen wordt van harte toegejuicht!
Opgave is wel gewenst omdat vanwege de exclusiviteit en de inrichting van de zaal, de ruimte beperkt zal zijn. Dit wilt u niet missen!
Middels het e-mailadres: concert@euphoniaeibergen.nl zijn toegangskaarten te reserveren.
De kaarten zijn een weekend voor het concert af te halen in het Spieker. Iedereen die toegangskaarten per mail bestelt, zal in een reactie de exacte afhaaltijden doorkrijgen.

 

Geplaatst in Agenda, Nieuws en getagd met , , , , , , , , .