Drumfanfare Euphonia

Drumfanfare Euphonia viert maart 2015 zijn tweede verjaardag.
De omschakeling van jachthoornkorps naar drumfanfare is een schot in de roos geweest. Het repertoire ligt bij veel mensen beter in het gehoor en dit heeft de Drumfanfare veel nieuwe leden opgeleverd.
Het eerste optreden in de vernieuwde samenstelling was afgelopen jaar tijdens het voorjaarsconcert van de vereniging. Een geheel andere presentatie was het AMeezing Kerstconcert afgelopen december.
Dat deze verandering Euphonia geen windeieren heeft gelegd, mag blijken uit aanvragen voor optredens in de regio. Na het voorjaarsconcert op 14 maart in de Pickerhal, geeft de Drumfanfare acte de présence op de Taptoe Hengelo (Ov). Ook in Hengelo, op Bevrijdingsdag 5 mei, maakt de Drumfanfare deel uit van de Streetparade Keep Them Rolling. Op 27 juni staat de Taptoe Borculo op de agenda. Daarnaast is er de traditionele rondgang door Eibergen op Koningsdag, maandag 27 april en de intocht van de avondvierdaagse op vrijdag 5 juni.
Lijkt het u wat om ook met de Drumfanfare mee te spelen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met de secretaris van Euphonia, Arnold Kion, secreuph@gmail.com of 06-20949584

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , , , .