Full Power Euphonia treedt op bij Winterdrums

Op zondagmiddag 29 januari 2023 organiseren Slagwerkspeciaalzaak Interdrum en Muziekvereniging Excelsior Winterswijk het grootste slagwerkfestival van Nederland: Winterdrums. Het slagwerkfestival dat begon met vier deelnemers in de kleine zaal van Theater de Storm, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een groots slagwerkfestijn. De optredens vinden plaats op meerdere podia door het hele theater, waardoor vanaf 12.00 uur sprake is van een non-stop programma. Het wordt wederom een middag vol spectaculair en veelzijdig slagwerk.

Het slagwerk kent een enorme diversiteit aan instrumentarium. De muziekstijlen zijn erg gevarieerd; van melodisch tot ritmisch en van intiem tot bombastisch. Het plezier en de passie voor slagwerk staat deze middag voorop en dat laten alle deelnemers dan ook graag aan u horen. Voor iedere slagwerkliefhebber in de regio is deze middag een absolute must!

Full Power van Euphonia heeft de laatste jaren met grote regelmaat een optreden mogen verzorgen. Ook dit jaar wordt het weer een verrassend optreden zoals we dat gewend zijn van Full Power.

Begintijd: 12.00

Waar: Rabobank & Feestzaal

Geplaatst in Agenda, Nieuws.