Zomerklanken 2019!

Een muzikale beleving voor iedereen!

Het Eibergs Mannenkoor en Harmonieorkest Euphonia Eibergen hadden al lange tijd mooie plannen voor een gezamenlijk concert. Dit gaat binnenkort plaatsvinden, en hoe! Met een wervelende muzikale voorstelling, waarin beide verenigingen en diverse gastsolisten zich zullen presenteren. In een avond- en middagvullend programma komt de mooiste muziek voorbij. Geniet van een muzikaal feest!


Zaterdag 22 juni 2019 Schaapskooi Haaksbergen: 19.30 uur

Zondag 23 juni 2019 Schaapskooi Haaksbergen: 14.30 uur

Met Zomerklanken als titel willen beide verenigingen een bijzonder concert ten gehore brengen. De locatie inspireert bij het horen van zangerige klanken en mooie orkestmuziek.
Dit muziekspektakel wordt gebracht door zo’n 60 zangers en 50 muzikanten. Ondersteund door de speciaal voor deze gelegenheid aangetrokken solisten Edgar Bloem en Marieke Visser, een team van licht- en geluidsmensen, een speciaal ontworpen decor en diverse visuele effecten maken de avond tot een weergaloze show.

Met diverse muziekstukken uit opera’s, musicals, soundtracks van films en de popwereld wordt het publiek getrakteerd op een avond vol spektakel op alle fronten.
Kaarten zijn vanaf nu te bestellen via de websites van het Mannenkoor en van Euphonia!

Ga voor kaarten naar https://shop.euphoniaeibergen.nl

Geplaatst in Nieuws.