Muziekfabriek in Winterswijk

Winterswijk – Zaterdag 13 april heeft de Muziekfabriek van Euphonia Eibergen gezamenlijk opgetreden met de ViM’s (Very Important Musicians) uit Winterswijk. Het was de “return” in Winterswijk want in oktober 2017 hebben beide orkesten in ’t Spieker in Eibergen een concert verzorgd. Zowel de Muziekfabriek als de ViM’s staan onder leiding van Esli Vogel. Beide orkesten zijn opleidingsorkesten waarin de muzikanten ervaring opdoen met samenspel en het geven van concerten.

De beide orkesten hadden om 1700 uur afgesproken om gezamenlijk een hapje te eten en als verrassing had de organisatie uit Winterswijk een kegelbaan geregeld. Er werden gemengde groepen gemaakt en zo leerden ze elkaar goed kennen. Het was een gezellig samenzijn.

Rond 1900 begon het concert. Als eerste trad de Muziekfabriek op met Radioactive, vervolgens speelde de Muziekfabriek Pop Madness, the Eye of the Tiger, Smoke on the Water en als laatste een medley van Amy Winehouse. In dit laatste nummer zat een verrassing. Ongeveer halverwege stopt de Muziekfabriek met spelen …..  en na de pauze maakten de ViM’s het muziekstuk af.

Nadat de ViM’s het werk van Amy Winehouse hadden afgespeeld vervolgden zij hen programma met Colorado en Grease en sloten zij het optreden af met de Junioren Mars.
De avond werd afgesloten met een gezamenlijk optreden van beide verenigingen van het nummer Shotgun. Hier vloog bijna het dak van Zalencentrum Nijenhuis af.  De sfeer zat er goed in en het was een mooie concert avond.

Klik hier voor de foto’s

Geplaatst in Nieuws.